Kerhojen toimintakauden päättäjäiset 23.5.2022

Kerhojen toimintakauden päättäjäiset sekä perinteinen liikuntapäivä päätettiin yhdistää ja järjestää toimintakauden päättäjäiset liikuntateemalla. Päivä onnistuikin hyvin.  Sää oli mitä mainioin ja väki oli hyvin lähtenyt liikkeelle. Pitopaikaksi valikoitui, ei kaikille läheskään tuttu, Luvian Vedon majan ympäristö.

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Lasse Talasma toivotti väen tervetulleiksi.  Osallistujia oli liki sata, jotka tutustuivat kuntonsa ja halunsa mukaan eri liikuntalajeihin. Mahdollisuus oli kokeilla metsäjumppaa, bocciaa, mölkkyä, saavipalloa, fresbeeta. Aivojumppaa sai  toteuttaa kasvien ja eläinten tunnistamispisteessä. 

Fresbeen osalta olimme saaneet opastajaksi Suomen ja Euroopan moninkertaisen fresbeemestari Henna Blomroosin.  Kyllä on helppoa, kun osaa!

Ulkona tulee aina nälkä. Grilli-/ nuotiomakkara helpotti oloa ja päälle vielä pullakahvit, niin kaikki oli täydellistä.  Lauluesityksestä vastasivat taidokkaat Musan Sällit. 

Osallistujien kesken arvottiin palkintoja. Voittajat olivat Kaisu Suominen, Pekka Nurmi ja Maire Grönfors.  Saavipallokisan voitti Markku Kiikola ja melkein voittivat Paavo Rintala ja Marjo Nevo.

Kevään aikana liiton järjestämään liikuntasuoritusten keruuseen osallistui Eurajoelta hienosti väkeä.  Liikuntasuorituksia kertyi  peräti 2036 kertaa. Hienoa ja kiitos kaikille! Osallistujjien kesken suoritettiin myös arvonta. Voittajat olivat Hilkka Venno, Maire Grönfors sekä Lasse Talasma. Onnea kaikille voittajille!

Kuvat ja teksti Seija Johansson