Mikä yhdistys?

Eurajoen Eläkkeensaajat ry on vuonna 1976 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia eläkkeellä olevien henkilöiden edunvalvojana, sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistäjänä. Vuoden 2020 lopussa yhdistyksessä on 531 äsentä. Kuulumme valtakunnalliseen Eläkkeensaajien Keskusliittoon ja EKL:n Satakunnan piiriin. Yhdistyksemme jäsenmaksu on 12 € vuodessa, johon sisältyy 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Eläkkeensaaja-lehti.

Jäsenmaksutili on FI44 4450 1220 0100 32 ja viitenumero 1009

Yhdistyksemme tarkoitus on saada meidät ikääntyvät ihmiset yhteen, luomaan lämmintä yhteiseloa,  keskustella meille tärkeistä asioista. Meillä et ole yksin, tule harrastamaan yhdessä ja tuo ystäväsikin mukana. Me Eurajoen Eläkkeensaajissa uskomme, että aktiivinen yhdessäolo ja toimiminen toisten ikäihmisten parissa ylläpitää vireyttä ja kuntoa, sekä parantaa elämänlaatua.

Jäät sulivat ällistyttävän nopeasti Eurajoen pohjoisosaan kuluuvasta Verkkorannasta maaliskuun lopulla.